Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 35χρονος Βούλγαρος, που κατηγορείται ότι βίασε και ξυλοκόπησε την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, φορώντας χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο, αποχώρησε χθες από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Λίγα λεπτά πριν, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, είχε κριθεί προφυλακιστέος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο.

Παρά τη σοκαριστική καταγγελία της καθαρίστριας, η οποία κατήγγειλε ότι ο 35χρονος την απήγαγε και την βίασε, πολλές φορές, στο διαμέρισμα του στα Πετράλωνα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στη σύντομη απολογία του. Μάλιστα ο ίδιος, υποστήριξε ότι το θύμα έπεσε και χτύπησε μόνο του.

«Είμαι αθώος. Δεν άρπαξα το θύμα ούτε το βίασα. Έπεσε και χτύπησέ. Δεν ξέρω γιατί με κατηγορείτε», ισχυρίστηκε ο δράστης.

Ο 35χρονος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας και όταν συνειδητοποίησε ότι θα επιστρέψει στις φυλακές, άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να τον ακινητοποιούν, βάζοντας τον σε μία γωνία.

To θύμα μιλώντας στο MEGA είχε περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 35χρονου.

«Ήμουνα στο ισόγειο, περίμενα το ασανσερ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πολλές, 8 με 5 μάλλον…Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι ψυχολόγους και τέτοια…» ανέφερε για τα όσα έζησε η καθαρίστρια.

Σημειώνεται ότι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συγκατηγορούμενος του, ο οποίος φέρεται να τον έκρυβε επί τέσσερις ημέρες που διέφευγε της σύλληψης, ενώ ο 35χρονος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ανάλογη υπόθεση βιασμού φοιτήτριας.