Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, τον οποίο άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν στη Νέα Φιλαδέλφεια να παριστάνει τον επαίτη. Μεταμορφώθηκε ακόμη και σε επαίτη για να γλιτώσει τη σύλληψη. Ο 35χρονος που επί εννέα ώρες βίαζε την άτυχη καθαρίστρια, ζητούσε την ελεημοσύνη του κόσμου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του παρακολουθώντας έναν φίλο του. Όταν τον εντόπισαν και προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες ο 35χρονος αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει.

Οι εφιαλτικές ώρες της καθαρίστριας

Η καταγγελία της 50χρονης σοκάρει. Το περασμένο Σάββατο, πήγε νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα για να καθαρίσει. Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο ισόγειο δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο ο οποίος την τράβηξε στο διαμέρισμά του. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μαρτύριο της γυναίκας.

Όταν κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη, βγήκε στην μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία όμως ο 35χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 35χρονος το 2015 είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας και κακοποίηση ζώου. Πέντε χρόνια μετά αποφυλακίστηκε και νοίκιασε το διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Αυστηροποίηση των ποινών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε αυστηροποίηση των ποινών, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έκανε ευκολότερες τις αποφυλακίσεις. «Αποφυλακίσεις κρατουμένων έγιναν ευκολότερες με ρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.