Σε αυτοχειρία αποδίδει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τον θάνατο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν, ότι βρέθηκε και δέυτερο σημείωμα. Το σημείωμα εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του Δογιάκη, με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Στο δεύτερο σημείωμα ο Σατύρος Δογιάκης φέρεται να ζητεί συγγνώμη από τον αδελφό του, για την πράξη του.

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Ο 53χρονος αδελφός του ήταν αυτός που ειδοποίησε χθες τις Αρχές για την εξαφάνισή του. Φέρεται, μάλιστα, να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη, με υπόνοιες για αυτοκτονία, που βρήκε στο σπίτι του και τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αναζήτηση ολοκληρώθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο, όταν περιπατητές εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης μία σορό, σε δασώδη περιοχή, που βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και την Αγία Παρασκευή. Ο Σταύρος Δογιάκης φέρεται να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στη σορό του, που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, βρέθηκε το πιστόλι.

 Καταθέτει στην αστυνομία ο αδερφός του

Ο αδερφός του 53χρονου, ο οποίος καταθέτει σήμερα, ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή του και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του missing alert, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά «στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου. Μάλιστα ο αδερφός του αυτόχειρα φέρεται να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα με υπόνοιες αυτοκτονίας που βρήκε στο σπίτι του 53χρονου, και στο οποίο τον όριζε ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

 Η καφετέρια στη Μεσογείων και η μεγάλη πληρωμή

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο αδερφός του 53χρονου είπε πως μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» ο αδερφός του αποχώρησε, μεταβιβάζοντας το μερίδιο σε εκείνον. Ο Σταύρος Δογιάκης θα ξεκινούσε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στο χώρο της εστίασης, και είχε ήδη νοικιάσει ένα μεγάλο χώρο, στη λεωφόρο Μεσογείων. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή ή ένα μεγάλο ενοίκιο.

 Ολα τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, καθώς και ό,τι νέο προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά και από την κατάθεση του 53χρονου επιχειρηματία θα μπουν στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο τραγικό τέλος.

 Ηταν μελαγχολικός τις τελευταίες ημέρες

Οι δικοί του άνθρωποι, που κάνουν λόγο για μελαγχολία του επιχειρηματία τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν σταμάτησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο, το οποίο ήταν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Όλοι οι φίλοι του είναι πλέον συγκλονισμένοι από το τραγικό τέλος του και δεν έχουν ακόμα τις απαντήσεις για το τι τον απασχολούσε.