Ποινικό παρελθόν έχει ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μίας 30χρονης εργαζόμενης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί παλαιότερα για βιασμό και για κλοπές πορτοφολιών. Τα δραματικά περιστατικά τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης αναφέρονται με λεπτομέρειες στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας.

Λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου που έζησε η 30χρονη

Σύμφωνα με το ενημερωτικό, ο 45χρονος μαζί με τον ανιψιό του βρισκόταν στο μαγαζί όπου εργαζόταν η 30χρονη. Μετά το τέλος της βάρδιας, οι δύο άνδρες της πρότειναν να συνεχίσουν τη διασκέδαση σε μπαρ στο Γκάζι και η κοπέλα δέχθηκε. Μετά την επίσκεψη στο Γκάζι, ο ανιψιός του 45χρονου έφυγε και εκείνος πρότεινε στην 30χρονη να πάνε στο σπίτι του για μπίρες. Η κοπέλα συμφώνησε και προμηθεύτηκαν μπίρες από το περίπτερο.

«Ενώ βρίσκονταν στην οικία του κατηγορούμενου αυτός προσπάθησε να φιλήσει την παθούσα στο στόμα, αλλά αυτή τον απώθησε και προσπάθησε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα. Πλην όμως διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο κατηγορούμενος την άρπαξε με βία, την έριξε στον καναπέ και της έβγαλε τα εσώρουχα (σ.σ. στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα υπέστη η κοπέλα) […]. Και έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα. Η παθούσα βγήκε από το διαμέρισμα του δράστη, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Καρνεάδου και κλαίγοντας επικοινώνησε με τον πατέρα της», σημειώνεται στο διαβιβαστικό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Στο σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι εντόπισαν την 30χρονη σε άσχημη ψυχική κατάσταση να κλαίει με λυγμούς και να λέει ότι ένας άνδρας τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το 45χρονο, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.