Η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν θα έχει παρουσία και θα παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις από την ανάκριση έως και τη δίκη του 32χρονου φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν έφτασε νωρίτερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα και υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ένας εκ των δυο συνηγόρων του Αναγνωστόπουλου παραιτήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

 Οπως έγινε σήμερα γνωστό, η οικογένεια της Καρολάιν θα εκπροσωπηθεί στη δίκη -τόσο σε ό,τι αφορά την ποινική δίωξη όσο και στο θέμα της επιμέλειας του παιδιού- από τον Βολιώτη δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη. Ο κ. Χαρμάνης δήλωσε παράταση προς υποστήριξη της κατηγορίας -γνωστή ως παράσταση πολιτικής αγωγής- και μίλησε στα ΜΜΕ γι' αυτή την κίνηση.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της.

 »Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».