Mια νέα εικόνα ντοκουμέντο, αυτή τη φορά από την κάμερα ασφαλείας στη μεζονέτα του τρομου στα Γλυκά Νερά, έρχεται να φωτίσει τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο 33χρονος πιλότος, αμέσως μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της συζύγου του, προκειμένου να πείσει τις αρχές ότι πρόκειται για ληστεία.

Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά μία πεταμένη κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού, την οποία πέταξε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος προκειμένου να αποκρύψει ακόμη ένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ενοχή του.

Όπως αποκάλυψε το MEGA ο δράστης αφού δολοφόνησε την σύζυγό του στο υπνοδωμάτιο, ξήλωσε και πέταξε στο πάτωμα την κάμερα που τον κατέγραφε στο σαλόνι.
καμερα

Αυτό αποτελεί ένα μέρος του σχεδίου του, καθώς ο συζυγοκτόνος είχε περίπου 2,5 ώρες προκειμένου να οργανώσει και να κρύψει κάθε ίχνος που αποδεικνύει πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο με τη Μonopoly

Πάντως η συγκεκριμένη κάμερα δεν αποτελεί το μόνο ντοκουμέντο της σκηνοθεσίας που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές και να «ξεφορτωθεί» από πάνω του τις υποψίες πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Πρόκειται για το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, μέσα στο οποίο ο συζυγοκτόνος ισχυριζόνταν για 37 ημέρες ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία και άρπαξαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία πρόκειται για το πειστήριο «36», από αυτά που έχει συλλέξει η αστυνομία από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.
monopoli1-600x335

Από τα παραπάνω στοιχεία αλλά και για πολλά ακόμη αποδεικνύεται πως είχε στήσει τόσο καλά το σχέδιό του που είχαν πεισθεί μέχρι και κάποιοι αστυνομικοί.

Έβλεπε βίντεο για τον «δράκο της Νέας Σμύρνης»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίστευε πως διέπραξε το τέλειο έγκλημα, οι κινήσεις του όμως, όπως καταγράφηκαν από τον κινητό του, «ξεσκέπασαν» το καλοστημένο ψέμα του.

Ενδεικτικές είναι οι κινήσεις του πιλότου στο κινητό του, λίγες ώρες πριν φτάσει στη δολοφονία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως, μεταξύ άλλων, ο συζυγοκτόνος πριν τη δολοφονία μπαίνει σε ιστοσελίδα με αστεία βίντεο, στη συνέχεια διαβάζει σε ενημερωτική ιστοσελίδα είδηση για τον «δράκο της Νέας Σμύρνης» και στη συνέχεια παρακολουθεί και βίντεο στο Facebook.

Το κινητό του κατηγορουμένου
00:12: Άνοδος δύο ορόφων
00:18: Είσοδος στο 9gag
00:22: Είσοδος στην εταιρία που εργάζεται
00:24: Είσοδος σε ενημερωτική ιστοσελίδα – Ανάγνωση για «δράκο της Ν. Σμύρνης» – Άνοιγμα σχετικού βίντεο
00:35: Παρακολούθηση βίντεο με φίδι στο facebook
00:38: Άνοδος δύο ορόφων
00:52: 54 Βήματα
01:15: Φόρτιση κινητού
01:25: Ενεργοποίηση ξυπνητηριού
02:30: Ξεκλείδωμα κινητού – Είσοδος στα sms
02:31: Κλείδωμα κινητού
04:24: Εκτός λειτουργίας φόρτισης