35χρονος κάλεσε χθες το πρωί μία γυναίκα να του καθαρίσει το σπίτι και την εγκλώβισε στο διαμέρισμά του, όπου τη χτύπησε και τη βίασε μαζί με έναν ακόμα άνδρα. Μάλιστα κράτησαν τη γυναίκα στο σπίτι επί 6 ώρες. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα δήλωσε πως είδε μία γυναίκα χτυπημένη, μελανιασμένη και πολύ τρομαγμένη.

Ο απόλυτος εφιάλτης για την 50χρονη

Σε αυτό το διαμέρισμα, μια πενηντάχρονη εργαζόμενη γυναίκα, έζησε την φρίκη, όμηρος για περισσότερο από 4 ώρες στα χέρια ενός ανδρα, ο οποίο την χτύπησε και τη βίασε. Οι μαρτυρίες των γειτόνων συγκλονίζουν… Η πενηντάχρονη καθαρίστρια, όπως κάθε Σάββατο, έφτασε νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχίδων, στα Κάτω Πετράλωνα. Ξεκίνησε να καθαρίζει από τον τελευταίο όροφο και κατέβηκε προς το υπόγειο.

Μόλις ολοκλήρωσε τη δουλειά της έφτασε στο ισόγειο. Άφησε τον κουβά και άρχισε να καθαρίζει τον κοινόχρηστο χώρο. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, της έκλεισε το στόμα και την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα. Μετά από πολλές ώρες η 50χρονη ξέφυγε από τα χέρια του δράστη και βγήκε στο μπαλκόνι. Αδύναμη να φωνάξει, άρχισε να πετάει βαριά αντικείμενα στον φωταγωγό. Οι γείτονες θορυβήθηκαν, βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρυσαν μια γυναίκα να ζητάει βοήθεια.

Το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία κατοίκων μετα την καταγγελία σοκ. Ο 35χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, που ζούσε στο διαμέρισμα με τη μητέρα του, η οποία έλειπε εκείνη την ημέρα, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ εξεταζεται το ενδεχομενο να συμμετείχε και δεύτερος άνδρας στην αρπαγή και το βιασμό της 50χρονης.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο 

Εξιτήριο από το γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας έλαβε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας, ενώ εξετάζεται αν υπήρχε και δεύτερος δράστης.

Η 50χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη. Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης. 

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα μετά τα βασανιστήρια που βίωσε στα Πετράλωνα, το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Είχε πάει να καθαρίσει την πολυκατοικία για 5 ευρώ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καταλήγοντας στο νοσοκομείο χτυπημένη και βιασμένη στο σώμα και στην ψυχή.

Άφαντος παραμένει ο Βούλγαρος δράστης του πολύωρου βιασμού της καθαρίστριας, που εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου. Μάλιστα άγνωστοι έχουν αφήσει απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι του στα Πετράλωνα. Σημειώνεται ότι σήμερα, Κυριακή, σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.