Σοκάρουν όσες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ομολογία του 32χρονου πιλότου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σκότωσε τη σύζυγό του, την Καρολάιν, στις 04:00 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, και επί 2 ώρες και 20 λεπτά προετοίμαζε και «σκηνοθετούσε» την υποτιθέμενη «ληστεία».

«Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες - Είχε εμμονές ζήλειας»

Όπως είπε ο 32χρονος, αιτία των τακτικών καυγάδων του με την Καρολάιν ήταν οι ψυχολογικές διακυμάνσεις της συμπεριφοράς της με διάφορες αφορμές και αιτίες, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως προέβαινε και σε υποτιμητικά σχόλια για την οικογένειά του και την προσωπική και οικονομική προσφορά προς εκείνους, δυσανάλογα από αυτοί που προσέφεραν οι δικοί της γονείς.

«Ήταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας. Είχαμε έναν ακόμη έντονο καυγά από νωρίς εκείνο το απόγευμα. Όταν πήγα στη σοφίτα μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια. Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Εκνευρίστηκα, της επιτέθηκα και πίεσα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι ή το στρώμα», δήλωσε ο σύζυγος.

«Δεν είχα συνεργό»

«Δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα.

Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στον λαιμό της και κοντά στο στόμα», φέρεται να υποστηρίζει στην ομολογία του ο σύζυγος της Καρολάιν.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος περιγράφει ότι μετά τη δολοφονία κρέμασε το σκυλί από την κουπαστή της σκάλας, στο πλαίσιο του στησίματος του σκηνικού.