Σε πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης των Γλυκών Νερών αναδεικνύεται ο 32χρονος πιλότος. Επιτυχημένος επαγγελματίας, τρυφερός σύζυγος, στοργικός πατέρας. Η εικόνα του 32χρονου όπως την περιγράφουν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά.

Ο νεαρός πιλότος ήταν για την άτυχη Καρολάιν ο πρίγκιπάς της, και η κοινή τους πορεία, ένα παραμύθι που όλοι ήθελαν να έχουν ζήσει.

Ο πρίγκιπας της ζωής της

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο Facebook κέντριζαν το ενδιαφέρον. Ο παραμυθένιος γάμος στην Πορτογαλία, τα ταξίδια σε εξωτικά μέρη, η γέννηση της μικρής Λυδίας, στιγμές οικογενειακής ευτυχίας γέμιζαν τις διαδικτυακές σελίδες των δύο νέων.

Εκείνη, στα 20 χρόνια της φοιτήτρια και εκείνος στα 32 του, πιλότος ελικοπτέρων. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που όλοι θαύμαζαν και αγαπούσαν.

Ψύχραιμος και νηφάλιος

Ο 32χρονος πιλότος, μετά τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, επέστρεψε στη μεζονέτα της φρίκης τρεις φορές. Κάθε φορά έπαιρνε λίγα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα και φεύγοντας απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η ψυχραιμία και νηφαλιότητα του ανθρώπου που λίγες ώρες νωρίτερα είδε τη σύζυγό του δολοφονημένη, ξάφνιασε την κοινή γνώμη.

Συνάδελφοι και φίλοι περιέγραψαν έναν άνθρωπο χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις, μια στάση που τον χαρακτηρίζει καθώς και στη δουλειά του αντιμετωπίζει συχνά αντίξοες συνθήκες. Ο 32χρονος συνεργαζόταν με τους αστυνομικούς που έκαναν τις έρευνες, μιλούσε για εκείνους με εμπιστοσύνη, δήλωνε πως οι αρχές μπορούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία ακόμη και την καχυποψία στην οποία οδήγησαν τα λίγα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο νεαρός πιλότος παραμένει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε ένα παραμύθι που μέσα σε μια στιγμή μετατράπηκε σε αστυνομικό θρίλερ με λίγα στοιχεία και πολλές ανατροπές.