Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγο της άτυχης μητέρας να ομολογεί το αποτρόπαιο έγκλημά του. 

Ο 32χρονος Μπάμπης παραδέχτηκε ότι έπνιξε τη σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια, ενώ πριν την ομολογία του είχαν αρχίσει να ανοίγουν στόματα για τους καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού που φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας.

Η Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που έγινε γνωστό στις Αρχές και αποτέλεσε κλειδί στις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα sms από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και προειδοποιητικό sms από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου.

Ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει


Ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του, τού είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει. Όπως ανέφερε, την έπνιξε με το μαξιλάρι έπειτα από έντονο καυγά που υπήρχε μεταξύ τους. Στην ερώτηση των Αστυνομικών δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το «θέατρο» απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κάταληξη του παιδιού του που θα έμενε και χωρίς τον πατέρα του.

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί. Μάλιστα η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.