Στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου στην Ζακύνθο, στη φυλακή οδηγήθηκε η 27χρονη που παραδόθηκε αυτοβούλως και η οποία κατηγορείται ότι εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου στην εκτέλεση της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη. Η ίδια αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση, οι εξηγήσεις της ωστόσο δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που διέταξαν την προφυλάκισή της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε η 27χρονη

Η γυναίκα που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθεί. H κατηγορούμενη, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, μετά τη πολύωρη απολογία της όπου δήλωσε αθώα και αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση, πήρε το δρόμο για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί προσωρινά. «Κατέθεσα απολογητικό υπόμνημα ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, πολυσέλιδο. Είπαμε στοιχεία από τα οποία προκύπτουν ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και συμμετοχή. Το κρίσιμο είναι ότι αυθορμήτως παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών…»

Η 27χρονη αρνήθηκε πως παρακολουθούσε το θύμα και τον επιχειρηματία την ημέρα της δολοφονικής ενέδρας με το αυτοκίνητο της και ότι ενημέρωνε τους δράστες για τις κινήσεις τους. «Υπάρχουν τόσα αυτοκίνητα ίδιου τύπου που ομοιάζουν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που αυτό δε δηλώνει απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε κάμερες, δεν έχουμε στοιχεία ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα»

Τέσσερις προφυλακίσεις, μία διαφωνία

Για την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης, στη φυλακή, εκτός από τη νεαρή κατηγορούμενη, έχουν οδηγηθεί ο φερόμενος εκτελεστής και ο φερόμενος οδηγός της μοτοσυκλέτας καθώς και ο οδηγός του σκάφους που φέρεται να τους μετέφερε στη Ζάκυνθο.

Τρεις κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ για έναν υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο την ποινική του μεταχείριση τις επόμενες ημέρες.