Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων από την περιοχή της Ημαθίας για την διοργάνωση των πάρτι.

Οι τρεις νεαροί, που κατηγορούνται για διοργάνωση και συμμετοχή σε κορoνοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο οδηγούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν εγκαταστήσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μεγάλα ηχεία και έναν ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος.

Στη δικογραφία αναφέρεται πως τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έφθασαν έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και για σινιάλο τη δυνατή μουσική προέτρεψαν τους νεαρούς σε ένα ξέφρενο κορονοπάρτι. Λίγη ώρα αργότερα και σαν να μην υπάρχει πανδημία διοργανώθηκε άλλο ένα πάρτι, με άφθονο αλκοόλ και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όμως καραδοκούσε. Μετά από έρευνες συνέλαβε τους τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων και κίνδυνο διασποράς του κοροναϊού και παραβίαση μέτρων για την τήρηση της κοινής ησυχίας.

«Μάχη» για να μην ακρωτηριαστεί

Μάχη για να μην ακρωτηριαστεί το πόδι του δίνει ο 23χρονος που το προηγούμενο Σάββατο παρασύρθηκε από σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε φίλος του σε κοντινό εργοτάξιο. Αποτέλεσμα ήταν να πολτοποιηθεί το πόδι του κάτω από την ερπύστρια. Η μητέρα του συγκλονίζει.

«Ο φίλος του σε εισαγωγικά, βρήκε το σκαπτικό αυτό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες απ΄τον πόνο γιατί του πολτοποιούσε το πόδι, τότε κατάλαβε ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε» ανέφερε η μητέρα του νεαρού.

Το πρωί ο 23χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. «Το παιδί μιλάει έχει τις αισθήσεις του αλλά η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή. Είναι το παιδί μου πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι και τη γάμπα κάτω» πρόσθεσε η μητέρα του 23χρονου, η οποία αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.