Εκπομπή μέσα από τη φυλακή στο ραδιοφωνικό του σταθμό ανακοίνωσε ότι ξεκινά ο Μένιος Φουρθιώτης. Μπορεί να είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού, ωστόσο ο Party FM ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου καθημερινή, δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 14:15 έως τις 16:15, γιατί όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού «κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι».

Να θυμίσουμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης από τις αρχές Μαΐου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και βεβαίως προκαλεί ερωτήματα πώς μπορεί να κάνει εκπομπή και αν επιτρέπεται αυτό από τους κανονισμούς. Σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο κακουργήματα (ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή-οπλοφορία και ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία) και επτά πλημμελήματα, μεταξύ αυτών η σύσταση συμμορίας και η απόπειρα εκβίασης.

Πληροφορίες στο μεταξύ αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και πως ο μόνος τρόπος με τον οποίον ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά και ο κάθε κρατούμενος φυσικά, θα μπορούσε να μεταδώσει την εκπομπή του μέσα από ένα σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο κρατείται θα ήταν να παρανομήσει.

Ανακοίνωση που προκαλεί ερωτήματα

Ωστόσο, με μία ανακοίνωση που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Party FM γνωστοποίησε ότι ο ιδιοκτήτης του Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει εκπομπή μέσα από τις φυλακές όπου βρίσκεται, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες!

Η ανακοίνωση του σταθμού στο Facebook: «Από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στον Party FM 104 (14:15 -16:15) ζωντανά με τα πιο αποκαλυπτικά νέα στα FM. Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δε συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε. Σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα... Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time