Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μύκονο με τα κορονοπάρτι που διοργανώνονται στο νησί να δημιουργούν μεγάλη ανησυχία. 

Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες του νησιού, ζητούν ειδικό νομοθετικό πλαίσιο ώστε να σταματήσουν τα παράνομα πάρτι , καθώς αντιμετωπίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Το Mega εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από πάρτι που έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή του Κούνουπα με γνωστό DJ, όπως θα δείτε στο βίντεο  τήρηση των μέτρων προστασίας. 

Το σκηνικό των κορονοπάρτι 

Μυστικές προσκλήσεις, εισιτήριο από 500 ευρώ, εκατοντάδες καλεσμένοι, παρκαδόροι, διάσημοι DJs. Αυτό είναι το σκηνικό των «κορωνο-πάρτι» σε βίλες της Μυκόνου, τα οποία ξεκίνησαν ήδη. Οι διοργανωτές βάζουν νεαρούς να προσεγγίζουν τουρίστες σε ακριβά beach club για να τους ενημερώνουν, μόνο που η πρόσκληση με τις συντεταγμένες θα σταλεί διαδικτυακά λίγο πριν το πάρτι.

Όπως λένε οι ειδικοί τα κορωνοπάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους χωρίς μάσκες αλλά και αποστάσεις αποτελούν υγειονομική βόμβα, με τους διοργανωτές τους να αδιαφορούν για τους κίνδυνους, αφού αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Το μοντέλο της Ίμπιζας

Οι επιχειρηματίες της Μυκόνου ζητούν να εφαρμοστεί μοντέλο Ιμπιζα, όπου εκεί οι αρχές έβαλαν τέλος στα κορονοπάρτι στις βίλες σε μια νύχτα με ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Το πρόστιμο για τους διοργανωτές των κορωνοπάρτι στην Ίμπιζα είναι 500.000 ευρώ.