Είναι τα παράνομα πριβέ κορωνοπάρτι στις Βίλες της Μυκόνου με το μαύρο χρήμα να ρέει, αφού το χρυσό εισιτήριο εισόδου κοστίζει 1.299 ευρώ το άτομο όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα που διαφημίζει καυτές βραδιές διασκέδασης.

Σαμπάνιες… Πούρα… Μουσική με ξέφρενο χορό, διάσημοι dj και αιθέριες υπάρξεις.

«Παρτάρουν όλοι εκεί χωρίς να υπάρχει αύριο, χωρίς να υπάρχει έλεγχος. Ένα άνδρο ακολασίας

«Έχουν τους μπάρμαν, έχουν τους dj, έχουν τα πάντα. Μόνο ταμιακές δεν έχουν και ΙΚΑ. Όλα τα άλλα τα έχουν. Δηλαδή εμείς πληρώνουμε τα πάντα στο κράτος, είμαστε εκεί και οι άλλοι παίρνουν το χρήμα και εξαφανίζονται

Στα νυχτερινά μαγαζιά μπορεί να απαγορεύεται η μουσική και να κλείνουν στις 12:30 το βράδυ, το πάρτι όμως δεν σταματά με κάποιους να βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και να θησαυρίζουν στήνοντας τα δικά τους κλαμπ μέσα σε πολυτελείς Βίλες.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το χρυσό πάρτι με που ήταν πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο με διαμονή σε σουίτες, διάσημους djs και VIP Λιμουζίνες. Μετά την παρέμβαση του δικηγόρου, το πανάκριβο πάρτι με το σούσι και τα ακριβά ποτά όπως διαφημίζει η ιστοσελίδα στο ίντερνετ φαίνεται ότι άλλαξε ημερομηνία…

Το «μυστικό» location αποκαλύπτεται με sms

Οι διοργανωτές καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τις αρχές κρατώντας μυστική την τοποθεσία των πολυτελών βιλών που γίνονται τα πάρτι, η οποία αποκαλύπτεται λίγες ώρες με sms και κωδικό πρόσβασης.

Αλλά ακόμα και αν τους πιάσουν, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ είναι μηδαμινό μπροστά στα κέρδη του πάρτι.

«Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, παίζουν μουσική κανονικά, κάνουν πάρτι και μαζεύουν μαύρο χρήμα και τα μαγαζιά τα νόμιμα είναι κλειστά. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική και μέχρι τις 12 η ώρα. Να ξαναρχίσει η μουσική στα καταστήματα γιατί έχουμε να δουλέψουμε ενάμιση χρόνο.»

Την ίδια ώρα εικόνες που παραπέμπουν σε χολιγουντιανή ταινία εξελίχθηκαν στη Μύκονο το προηγούμενο Σάββατο με επιχειρηματία να προσγειώνεται με το ελικόπτερό του σε παραλία μέσα σε beach bar και τους λουόμενους να πετάγονται έντρομοι από τις ξαπλώστρες.

Νέο κορωνοπάρτι σε μυκονιάτικη βίλα

Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA livenews του Νίκου Ευαγγελάτου, που εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από νέο κορωνοπάρτι σε βίλα στο Νησί των Ανέμων. Το πάρτι αυτό έγινε χθες το βράδυ με μουσική, DJ, φωτορυθμικά και είσοδο.