Ένα ξέφρενο κορονοπάρτι στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ευκαρπία, χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Στο πάρτι, που οργανώθηκε μυστικά, μέσα από το Instagram, συμμετείχε γνωστός Θεσσαλονικιός ράπερ, που ξεσήκωσε το ακροατήριο. Ο ράπερ μίλησε στο αποκλειστικά στο MEGA και υποστήριξε ότι είπε μόνο δυο τραγούδια, κατόπιν απαίτησης του κοινού.

Δίχως κανένα μέτρο προστασίας 

Φώτα, δυνατή μουσική και χορός. Το μυστικό πάρτι σε υπαίθριο χώρο στην Ευκαρπία μόλις ξεκίνησε.

Ο γνωστός ράπερ Μπόσικαν παίρνει το μικρόφωνο και ξεσηκώνει εκατοντάδες νέους. Ο ίδιος μιλάει στο στο MEGA και δίνει απαντήσεις. Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με την διοργάνωση. Πήγε και αυτος να διασκεδάσει και τραγούδησε μετά από απαίτηση του… κόσμου. «Εγώ πήγα εκεί για να διασκεδάζω. Με αναγνώρισαν επειδή έσω βγάλει τραγούδια και σηκώθηκα ειπα δυο τραγούδια και σταμάτησα».

Η τοποθεσία για το πάρτι κρατήθηκε κρυφή από τους διοργανωτές μέχρι την τελευταία στιγμή. Όποιος ήθελε να πάει λάμβανε οδηγίες μέσω σελίδας στο Instagram. «Δεν θυμάμαι ούτε εγώ που ήταν. Ήταν μέσα σε χωράφια. Πήγα με το αμάξι ενός φίλου και του έλεγαν να στρίψει από εδώ και από εκεί για το βρούμε.»

«Επικίνδυνο αλλά η νεολαία δεν αντέχει»

Στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στην Ευκαρπία το βραδυ του Σαββάτου, δεν υπήρχαν ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις. Όλα ξεχάστηκαν με το τραγούδι και το χορό.. «Λογικό είναι, όσο περνούσε η ώρα κατέβαζαν τις μάσκες, έπεσε και κανένα φιλί… (λέει όσα είδε)».

Ο 27χρονος ράπερ από τη Θεσσαλονίκη αναγνωρίζει την επικινδυνότητα. Όμως επιμένει πως οι νέοι δεν αντέχουν!

Οι διοργανωτές του πάρτι της Ευκαρπίας έχουν δώσει νέο ραντεβού για τις 12 Ιουνίου. Ωστόσο ο Bosikan, διευκρίνησε, ότι η επόμενη φορά που θα τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο θα είναι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.