Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η 26χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση από 6 Πακιστανούς σε παραλία της Αγίας Μαρίνας, αναφέρει πώς την πλησίασαν με τα κινητά στραμμένα πάνω της.
Υπενθυμίζεται πως οι δράστες της επιτέθηκαν με σκοπό να τη γδύσουν ενώ παράλληλα τραβούσαν βίντεο το οποίο και μετέδιδαν ζωντανά σε άγνωστη ιστοσελίδα.

Η 26χρονη τονίζει ότι αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός της, ίσως να πάθαινε πολύ χειρότερα.
«Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία. Ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο εμένα, φυσικά στραμμένο το κινητό σε μένα, και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», είπε.

Και συμπλήρωσε πως «απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα».

«Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

«Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Ωστόσο, αυτό που τη στεναχώρησε και τη θύμωσε, είναι πως παρότι στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί λουόμενοι, κανείς δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη ούτε τον σύζυγό της.
«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

«Η δικαιοσύνη να πράξει, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου», είπε στο τέλος.


Στον εισαγγελέα οι δύο από τους έξι δράστες

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο Πακιστανοί, στους οποίους χθες η εισαγγελία άσκησε δίωξη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 26χρονης γυναίκας στο πάρκινγκ της παραλίας της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθηκαν δεν ήταν εκείνοι που της επιτέθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως και οι δυο συλληφθέντες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθήκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν.