Ο 75χρονος δήλωσε μετανιωμένος, ρίχνοντας τις ευθύνες στο θύμα επικαλούμενος περιουσιακές διαφορές, λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει την πρώην 64χρονη σύζυγό του, την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Βάρβαρα.

«Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δράστης, προσθέτοντας: «Με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια».

«Της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σα μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε… Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου» υποστήριξε για τη στιγμή της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, υποστηρίζοντας ότι το πιστόλι του είχε πάρει απλά για να την φοβερίσει.

«Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» κατέληξε στην απολογία του.