Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου, ο 52χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα.

Την περασμένη Παρασκευή ο κατηγορούμενος πέρασε για πρώτη φορά τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου, όμως ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα. Το αίτημά του να παραμείνει ελεύθερος μέχρι την ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε και ως εκ τούτου από την περασμένη Παρασκευή έως και σήμερα παραμένει υπό κράτηση.

Πορνογραφικό περιεχόμενο

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από τους αστυνομικούς των Κρεστένων, κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας του παιδιού. Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του για την αποστολή μηνυμάτων πορνογραφικού περιεχομένου στα social media από τον 52χρονο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του ανήλικου, ο γιος του δέχθηκε επίθεση από τον 52χρονο όταν επιχείρησε να ζητήσει εξηγήσεις.