Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς φαίνεται ότι οι αρχές εστιάζουν σε έναν κύκλο υπόπτων.

Ειδικότερα, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων, με ένα άτομο να φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Μέσα στον κύκλο των 1ο-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του πιλότου και εκπαιδευτή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», δεν είναι πολύ ισχυρό το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης.

Αναγνώρισε τη γλώσσα

Ο σύζυγος φέρεται επίσης να έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν μεταξύ τους οι «σκληροί» κακοποιοί, οι οποίοι είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται ένα αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και βρέθηκε στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν.

Σάλος με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν 

Την ίδια ώρα, σάλος έχει ξεσπάσει με την ψυχολόγο της Καρολάιν. Η εμφάνισή της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που της ζήτησε να θέσει σε γνώση τους το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως ψυχολόγου.

Αντί αυτού η φερόμενη ως ψυχολόγος τους έστειλε εξώδικο και ζήτησε να σταματήσει ο σύλλογος να ασχολείται με αυτό το θέμα. Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει πως ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος αλλά σύμβουλος ψυχικής υγείας και κλινική υπνοθεραπεύτρια για τη νόμιμη άσκηση των οποίων δεν χρειάζεται όπως τόνισε καμία διοικητική άδεια.