Δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης γι’ αυτό και η συμπεριφορά του είναι ανάλογη ενός πελάτη πεντάστερου ξενοδοχείου…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης εξακολουθεί να έχει απαιτήσεις και να προσπαθεί να προσαρμόσει την ζωή του στις φυλακές, όπως ήταν όταν βρίσκονταν ελεύθερος και όταν διαπιστώνει ότι αυτό δεν γίνεται προχωράει σε μηνύσεις.

Αυτή τη φορά το nantiareport.gr αποκαλύπτει πως ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μήνυση στη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού επειδή του απαγόρευσαν να φέρει τον κομμωτή του στο κελί του.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από την διοίκηση να επιτραπεί η είσοδος του κομμωτή του στις φυλακές και στο κελί του προκειμένου να περιποιηθεί τα μαλλιά του. Από τον κανονισμό σαφώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, γι’ αυτό και το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Όταν ενημερώθηκε γι’ αυτό ο Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση κατά της διοίκησης.

Όπως, αναφέρει το δημοσίευμα ωστόσο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως πάντως ο κρατούμενος πρώην τηλεπαρουσιαστής απέσυρε τη μήνυσή του και επήλθε ηρεμία.