Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα μαθήματα «ομορφιάς» και «τρίχας» που έκανε προκαλώντας αγανάκτηση και οργή, με δεκάδες εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media.

Ενώ η ίδια προσπαθεί τώρα να ρίξει τους τόνους, αλλά να βλέπει πως το θέμα που άνοιξε η ίδια στα καλά καθούμενα, κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα και στους διαδρόμους της βουλής.

Οι δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση.

Το όνομα της νεαρής Θεσσαλονικιάς που πολιτεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ περιφέρεια της πόλης, παραμένει στην κορυφή του twitter για ακόμα μία μέρα. Μεταξύ εκείνων που αποδοκιμάζουν την ουσία της τοποθέτησής της, καλλιτέχνες και παρουσιαστές.

Σκληρές απαντήσεις από Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα

«Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στον χαρακτηρισμό «νοσηρή μειοψηφία» που χρησιμοποίησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και της απάντησε επί προσωπικού.

«Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς, όταν με δει ο ήλιος, ναι, έχω μουστάκι! Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άνδρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστηρίζει ότι πολλά από τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να κατευνάσει τις αντιδράσεις…