Περιστατικό πρωτοφανούς βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα 13χρονο κορίτσι δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (30/6) στην περιοχή Ευόσμου της Θεσσαλονίκης, ακριβώς πίσω από το δημαρχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στο GRTimes: «Η κόρη μου έμεινε δύο ημέρες στο νοσοκομείο διότι χτυπήθηκε με σφοδρότητα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να φοράει ιατρικό κολάρο λόγω προβλήματος στον αυχένα. Συνεπώς χάνουμε και μια εβδομάδα από το σχολείο».

«Είχαν κλείσει ραντεβού»

Σε ότι αφορά το περιστατικό βίας, η μητέρα κατήγγειλε ότι η κόρη της από την Παρασκευή είχε κλείσει ραντεβού στο σημείο με άλλα κορίτσια προκειμένου να λύσουν μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Όταν έφτασε στο σημείο άλλη ανήλικη φέρεται να της είπε ότι «όπως έφαγα εγώ ξύλο, έτσι τώρα πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ». «Δεν το έπραξε όμως η ίδια» τονίζει η μητέρα «φώναξε ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, που όπως ακούγεται έχει συχνά παραβατικές συμπεριφορές απέναντι σε άλλα παιδιά, η οποία και τη χτύπησε με σφοδρότητα. Μιλάμε για γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί μου στον τόπο. Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού έχει υποβάλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα για το περιστατικό.