Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Πτολεμαΐδας με ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός διαρρήκτη.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν ένα ύποπτο νεαρό κοντά στο χώρο της λαϊκής αγοράς και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Τότε εκείνος διέφυγε τρέχοντας στα γύρω στενά και δρόμους και ξεκίνησε ένα απίστευτο ανθρωποκηνυγητό. 

Στη συνέχεια ο ανήλικος νεαρός - γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά στην περιοχή-  αναρριχήθηκε με απίστευτη ευκολία σε όροφο οικοδομής και από εκεί ανέβηκε σε ταράτσα και κινήθηκε από κτίριο σε κτίριο για να αποφύγει τους αστυνομικούς.

Τελικά όπως είδαν οι μάρτυρες, ο δράστης πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Β. Σοφίας και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση (διαφεύγοντας πιθανότατα με αυτοκίνητο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας που πριν από μερικές ημέρες είχε διαπράξει αλλεπάλληλες διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και κυρίως καταστήματα στην Πτολεμαΐδα και το περασμένο Σάββατο είχε δραπετεύσει από το κέντρο κράτησης ανηλίκων Βόλου.