Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε σήμερα τον δικό της άνθρωπο, τον ευπατρίδη Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το «τελευταίο αντίο» του απέδωσαν η σύζυγός του, Ευανθία, τα παιδιά, του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τα εγγόνια του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας παίκτες της ομάδας, φίλοι συνεργάτες και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγο του Γιάννα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια υπήρξαν αρκετοί εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Αυστηρή ήταν η σύσταση της ασφάλειας της οικογένειας να μην τραβηχτεί καμία φωτογραφία ή βίντεο από τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που έφθασαν από νωρίς για να καλύψουν το θλιβερό γεγονός.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1945. Έπασχε από νεαρή ηλικία από μια σπάνιας μορφής αρθρίτιδα που εμπόδιζε την κινητικότητά του. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό στίβο. Εκτός από τη χαλυβουργία, δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας.