Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην πρωτεύουσα. Μεγάλα μποτιλιαρίσματα και αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Λαμία, επικρατεί τεράστιο μποτιλιάρισμα από το ύψος του Κηφισού μέχρι και το ύψος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις καταγράφονται επί της λεωφόρου Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Παραδείσου μέχρι και το ύψος του ΥΓΕΙΑ και στο ανοδικό, από Πανόρμου έως και το ύψος της Φιλοθέης.

Μποτιλιάρισμα τώρα υπάρχει επί της λεωφόρου Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, όπως και στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Κίνηση τώρα θα βρείτε και επί της:

-Λεωφόρου Αλεξάνδρας
-Βασιλίσσης Σοφίας, και στα δύο ρεύματα
-Λ.Ηλιουπόλεως
-Λεωφόρο Συγγρού, στο ανοδικό ρεύμα από Συγγρού-ΦΙΞ

Καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών, καταγράφονται και από την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας έως την έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Αυξημένη η κίνηση και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από Θησέως και στην Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.


Κινηση27-5