Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα από την τραγική κατάληξη που είχε η αναζήτηση ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά. Μετά από τεράστια κινητοποίηση, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της Εκκλησίας εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί είδαν τη σορό της άτυχης μικρής στα βράχια που βρίσκονται στο σημείο. Εικάζεται ότι η μικρή έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η τελευταία βόλτα

Την ίδια ώρα, βίντεο από κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε η ιστοσελίδα zarpanews.gr, δείχνει το μικρό κορίτσι να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους. Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης, δηλαδή λίγο πριν εξαφανιστεί, και το κορίτσι φαίνεται να κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ.


Το χρονικό της εξαφάνισης

To κοριτσάκι είχε φύγει από το σπίτι της, στην Παρηγοριά Χανιών, προκειμένου να πάει μια βόλτα στη γύρω περιοχή. Από τότε, τα ίχνη της είχαν χαθεί. Νεότερες πληροφορίες, που μεταδίδουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, κάνουν λόγο για καυγά στο σπίτι πριν φύγει το κορίτσι.

Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της 11χρονης το πρωί της Τετάρτης και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας χτένισαν όλη την περιοχή από όπου εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους.

Στην έρευνα επιχείρησαν 15 διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.
Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού.