Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε μαθήτριες 9 ετών. Ελεύθερος, σπίτι του, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και σε αργία, βρίσκεται πλέον ο 48χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα άσεμνου περιεχομένου σε τρία 9χρονα κορίτσια.

«Θα βγάζαμε τις μάσκες…»

Η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε οργή σε γονείς και κατοίκους της περιοχής της νοτιοανατολικής αττικής, όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο που δίδασκε ο εκπαιδευτικός.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων ωστόσο που έστελνε ο δάσκαλος στις μαθήτριες είναι τουλάχιστον αποκρουστικό. «Θα βγάζαμε τις μάσκες…Θα σου έδινα πολύ γλυκό φιλάκι στο μάγουλο…Και αν σου άρεσε και άλλα πολλά κοπελιά μου…Εσύ τι θα έκανες ομορφιά μου;»

Σε αργία ο δάσκαλος

Σε βάρος του 48χρονου εκπαιδευτικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα γι’ αυτό και δεν κρατήθηκε. Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κινήθηκε άμεσα η διαδικασία αργίας του δασκάλου από τα καθήκοντά του μετά την άσκησης της ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Δείτε το ρεπορτάζ