Τη δράση τριών συμμοριών που έχουν γίνει εφιάλτης στα Βόρεια Προάστια αποκαλύπτει σήμερα το MEGA. Κοινό χαρακτηριστικό των εγκληματικών ομάδων είναι τα οχήματα με την τεράστια ιπποδύναμη που διαθέτουν και τα οποία τους βοηθούν να ξεφεύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Τρία οχήματα η ιπποδύναμη των οποίων ξεπερνά τους 400 ίππους αποτελούν το απόλυτο «όπλο» ισάριθμων συμμοριών ληστών που λεηλατούν τα βόρεια προάστια τα τελευταία χρόνια.

Το MEGA αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχουν καταγραφεί τα μέλη μιας συμμορίας λίγο με την απόπειρα εισβολής σε ένα ακόμη σπίτι στην περιοχή της Εκάλης.

Αλλάζουν χρώματα στο αυτοκίνητο

Οι κακοποιοί χρησιμοποιούν συγκεκριμένες κεντρικές αρτηρίες, εκεί όπου μπορούν να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες και να ξεφύγουν από τις μηχανές και τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Τα μέλη της συμμορίας φροντίζουν να αλλάζουν χρώμα στο όχημα τους μετά από σχεδόν κάθε επιδρομή. Τελευταίο τους θύμα φαίνεται πως είναι επιχειρηματίας στην Εκάλη από τον οποίο μέσα σε έξι λεπτά αρπάξαν 120.000 ευρώ σε μετρητά.

Την ίδια ώρα κραυγή αγωνίας από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ που αναφέρουν πως τα κενά στην αστυνόμευση στα βόρεια προάστια είναι τεράστια.

Ορμητήριο και των τριών συμμοριών είναι τα δυτικά προάστια, εκεί όπου κρύβουν και τα οχήματα τους σε δρόμους κοντά σε καταυλισμούς.