Δραματικά είναι τα ερωτήματα που ανακύπτουν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που πριν από εννιά ημέρες «πάγωσε» το πανελλήνιο, μετά την αποκάλυψη ότι η άτυχη μητέρα παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η οποία έχει δώσει ηδη αναλυτική καταθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών στην μεζονέτα αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Με ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πώς μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Κι ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστης Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Επιπλέον κρίσιμο θεωρείται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου- μόλις ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ για τον φόνο στα Γλυκά Νερά- δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν.

Κι έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα πως ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες. Χωρίς όμως μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ να μπορέσει να βρεί οποιοδήποτε ίχνος τους αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.