Καλοκαιρινά Ραντεβού
Καλοκαιρινά Ραντεβού Ανδρέας Παπαδόπουλος
tsiodras-01
Ελλάδα

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Σωτήρη Τσιόδρα: Εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων

Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας

Τη θέση του νέου προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμώξεων (ΕΕΛ) ανέλαβε την Τετάρτη ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τις πρόσφατες εκλογές που διενεργήθηκαν στις 15 Μαΐου, με το πέρας του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λοιμώξεων.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΕΛ απαρτίζουν επίσης οι: Μάρκος Μαραγκός, καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, στη θέση του αντιπροέδρου, Νίκος Σύψας, καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας των Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη θέση του γενικού γραμματέα, Βασίλης Παπασταμόπουλος, πρόεδρος της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων και διευθυντής του τμήματος λοιμώξεων του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός», στη θέση του ειδικού γραμματέα, η Αικατερίνη Αργυράκη, παθολόγος λοιμώξεων, επιμελήτρια Α’ στην κλινική Α’ Covid – 19 του νοσοκομείου της Αθήνας«Σωτηρία», στη θέση της ταμία.

Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, ο Συμεών Μεταλλίδης αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ο Αθανάσιος Μίχος, αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και η Μαρία Χίνη, παθολόγος λοιμώξεων, διευθύντρια της μονάδας ειδικών λοιμώξεων (ΜΕΛ) του νοσοκομείου της Αθήνας «Ερυθρός Σταυρός».

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα