Η ιστορία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ως είδηση ταξίδεψε σε πολλές χώρες του εξωτερικού λαμβάνει σήμερα την πένθιμη εξέλιξή της. Μέσα σε κλίμα απύθμενης οδύνης η 20χρονη Καρολάιν κηδεύεται στην Αλόννησο.

Στην Παλαιά Χώρα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της άτυχης μητέρας η ατμόσφαιρα είναι πέρα για πέρα ηλεκτρισμένη. Φίλοι, συγγενείς, γείτονες ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τη γλυκιά κοπέλα που έφυγε απ’ τη ζωή με βίαιο τρόπο.

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο νησί η σορός της από την Αθήνα. Η μητέρα της Σούζαν καθώς και ο 32χρονος σύζυγός της θα τη συνοδεύσουν ως την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.
Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζουν να είναι καθηλωμένος στο σπίτι της οικογένειας.

Η αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος πιλότος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ως ένδειξη πένθους.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.