Ο 32χρονος πιλότος πέρασε δίχως την σύζυγο και μητέρα του παιδιού τους το πρώτο του βράδυ. Με τη θλίψη να σκοτεινιάζει το πρόσωπό του, ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά για να πάρει μερικά πράγματα με τη συνοδεία τριών αστυνομικών. Μίλησε στις κάμερες, αναφέροντας πως εύχεται να μην βιώσει κανείς αυτό που έγινε στην οικογένεια του και έπειτα επισκέφτηκε το σπίτι των γονιών του.
Μαζί του ήταν και το 11 μηνών μωρό τους αλλά και οι γονείς του πιλότου.

Έλεγχοι ΕΛ.ΑΣ

Οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή στις λεπτομέρειες και «ξεσκονίζουν» κάθε στοιχείο που πιθανόν να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου για την ταυτότητα των δραστών, ενώ -μεταξύ άλλων- πασχίζουν να συσχετισουν την υπόθεση και με άλλες διαρρηξεις και ληστείες στην περιοχή της Παιανίας.

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 32χρ0νος πιλότος βρέθηκε χθες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί του έδειξαν ολόσωμες φωτογραφίες κακοποιών και του ζήτησαν να τις κοιτάξει για πολλή ώρα, μήπως κάποιος είτε από τη σωματοδομή του είτε από κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του θυμίσει έναν από τους τρεις ληστές και δολοφόνους της γυναίκας του. Πρόκειται για εικόνες από σεσημασμένους για παρόμοια αδικήματα, από κακοποιούς που αποφυλακίστηκαν ή έλαβαν πρόσφατα άδεια από σωφρονιστικά ιδρύματα.