Ανάστατη είναι η Κρήτη από ένα ακόμα περιστατικό αρνήτριας καθηγήτριας που κατέληξε στο να μηνυθεί από την εκπαιδευτικό ο διευθυντής του σχολείου.

Η καθηγήτρια χθες εμφανίστηκε στο σχολείο αρνούμενη να φορέσει τη μάσκα της και να επιδείξει το αποτέλεσμα του rapid test το οποίο πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ο Διευθυντής αρνήθηκε να την αφήσει να κάνει μάθημα, οι γονείς ξεσηκώθηκε και η καθηγήτρια…. μήνυσε τον Διευθυντή του σχολείου.

Ατελείωτα πάρτι

Στην Πάτρα, ένα ακόμη υπαίθριο πάρτι στήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία της Παντάνασσας, εκατοντάδες νεαροί διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Με ένα ποτό στο χέρι και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που για μια ακόμη φορά επαναφέρει το ζήτημα της ώρας απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το πάρτι διαλύθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με την αστυνομία να κόβει βόλτες στα στενά αναζητώντας τους νεαρούς.

Το αδιαχώρητο και στην Θεσσαλονίκη

Παρέες νεαρών κατακλύζουν τα μαγαζιά με την νεολαία να κάνει βόλτες από μαγαζί σε μαγαζί με μηχανάκια και αυτοκίνητα και να ρουφάει μέχρι και το τελευταίο λεπτό διασκέδασης φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους καταστηματάρχες αφού όσο και να τους λένε πώς τα μαγαζιά κλείνουν οι νέοι δεν φεύγουν.

Συνωστισμός όμως υπάρχει και το πρωί στην συμπρωτεύουσα και οι ουρές στα δικαστήρια είναι ατελείωτες. Είναι η δεύτερη ημέρα που παρατηρείται συνωστισμός και δικηγόροι αλλά και πολίτες περιμένουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Δείτε το ρεπορτάζ: