Άφωνη, τρομοκρατημένη και συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Γλυκών Νερών, με το στυγερό έγκλημα στην περιοχή τους. Μια 20χρονη μητέρα έχασε την ζωή της στα χέρια βασανιστών – ληστών καθώς φώναξε για να προστατέψει την 11 μηνών κορούλα της, όταν εκείνοι έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο του παιδιού για την απειλήσουν.

Ο σύζυγος σοκαρισμένος ακόμη, προσπαθεί να δώσει όσα στοιχεία μπορεί στις αρχές καθώς ο ίδιος υπήρξε μάρτυρας του βασανισμού και της δολοφονίας της συζύγου του, καθώς οι ληστές που εισέβαλαν στην μονοκατοικία τους, τον έδεσαν σε μια καρέκλα και τον ακινητοποίησαν.

 «Μας συγκλόνισε το περιστατικό. Δεν περιμέναμε τέτοια βαναυσότητα» δηλώνει κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε έξω από το σπίτι της άτυχης 20χρονης μητέρας. Το γεγονός ότι οι δράστες απείλησαν την γυναίκα προτάσσοντας το όπλο στο μωρό της και την άφησαν νεκρή δίπλα του, έχει προκαλέσει φρίκη τόσο στους κατοίκους της περιοχής, όσο και στο πανελλήνιο. Όπως πάντως αναφέρει και ο κάτοικος της περιοχής στο βίντεο, όλοι νοιώθουν τρομοκρατημένοι και ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή τους.