Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πτολεμαΐδας εξαιτίας της είδησης για τη δολοφονίας μιας 74χρονης μητέρας από τον 50χρονο γιο της. Μάλιστα, ο δράστης μετά το έγκλημα που διέπραξε, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o δράστης και αυτόχειρας χρησιμοποίησε καραμπίνα ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας, στην οδό Κοροξένης 3.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό και τον γιο της εντόπισε νεκρούς στο σπίτι τους θείος του αυτόχειρα.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το έγκλημα πιθανότατα έγινε πριν από δύο ημέρες κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα εξετάσει τις δύο σορούς. Άλλωστε, τις τελευταίες τρεις μέρες η αδερφή του 50χρονου, που κατοικεί στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της χωρίς να απαντάει κανείς, γεγονός που την θορύβησε. Στη συνέχεια, ενημέρωσε τον θείο της, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού. Ήταν ο άνθρωπος που αντίκρισε πρώτος το φρικτό θέαμα με τα δύο πτώματα και δίπλα τους το όπλο.