Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από την τακτική δικαιοσυνη αφέθηκε προ ολίγου ο 22χρονος που κατηγορείται για το περιστατικό της Νέας Σμυρνης. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που υποβλήθηκε από τον συνήγορο του. Η δίκη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν μάρτυρες για κατάθεση.

Η δήλωση για το «βίτσιο»

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης τόνισε από τη μεριά του: «Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη». Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η δήλωση που φέρεται να έκανε ο κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι  «δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγραφεί».

Νωρίτερα ο 22χρονος που κατηγορείται σε πλημμεληματικό βαθμό για κατά συρροή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας είχε προσέλθει στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο φοιτητής είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη μετά από καταγγελία νεαρής ότι την ακολούθησε, το προηγούμενο βράδυ, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη έχοντας σε δημόσια θέα τα γεννητικά του όργανα.

Κατά την αστυνομική έρευνα αναγνωρίστηκε από τέσσερις ακόμη γυναίκες για ανάλογες πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.