Οργή και αγανάκτηση προκαλεί ένα νέο βίντεο που δείχνει και πάλι οδηγό λεωφορείου, στη Θεσσαλονίκη, να επιτίθεται σε επιβάτη, αυτή τη φορά σε ηλικιωμένο που έκανε λάθος στη στάση που ήθελε να κατέβει.

Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός σταματάει το λεωφορείο στη μέση του δρόμου πηγαίνει προς τον ηλικιωμένο τον οποίο καθυβρίζει με αισχρές βωμολοχίες, ενώ κάποια στιγμή φτάνει στο σημείο να αρπάξει το μπαστούνι του ηλικιωμένου που προσπαθούσε μάταια να κατέβει από το λεωφορείο.

Όπως μετέδωσε το Mega, o οδηγός ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη διαπληκτίζεται έντονα με έναν ηλικιωμένο επιβάτη, που προφανώς έχει κάνει λάθος τη στάση στην οποία θέλει να κατέβει.

Ο μαινόμενος οδηγός που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σταματήσει το λεωφορείο μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον ανήμπορο να αντιδράσει επιβάτη ισχυρίζεται πως ο ηλικιωμένος είχε βρίσει τη μητέρα του και μάλιστα στα ρωσικά ώστε να μην γίνει αντιληπτός.

Ο σωματώδης οδηγός φαίνεται πως έχει πάρει ακόμα και το μπαστούνι του ηλικιωμένου που στηρίζεται στην πόρτα.

Ο ηλικιωμένος μάταια προσπαθούσε να κατέβει καθώς όπως φαίνεται μετά και την φραστική επίθεση από τον οδηγό είναι ταραγμένος και όχι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση. Ο οδηγός που προφανώς φοβάται ότι θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα εάν ο ηλικιωμένος κατεβαίνοντας καταρρεύσει, του επιβάλλει να παραμείνει παρά τη θέλησή του στο λεωφορείο.

Ο οδηγός εξαγριώνεται και με τον επιβάτη που βιντεοσκοπεί το απαράδεκτο περιστατικό και τον απειλεί.

Μέσα σε ένα 48ωρο δύο περιστατικά ρατσιστικής συμπεριφοράς μέσα σε λεωφορεία από οδηγούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάτι που προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία.