Κρατούμενος , μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του την επόμενη Δευτέρα κρίθηκε απο το Β'μονομελές αυτόφωρο κρίθηκε ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τουλάχιστον πέντε νεαρές γυναίκες τον έχουν αναγνωρίσει αναφέροντας ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά τους, είτε ότι τους επέδειξε τα γεννητικά του όργανα. Σημειώνεται ότι ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Τη Δευτέρα η δίκη του

Να αναβληθεί η δίκη του 22χρονου ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή για την προσεχή Δευτέρα αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Μέχρι τότε ο νεαρός κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος.

Νωρίτερα, η μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί. «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας.

Ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ανέφερε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, τονίζοντας «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου, Ιωάννης Μυταλούλης, επισήμανε «η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook». Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να κρατηθεί ο νεαρός μέχρι τη Δευτέρα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 22χρονου επισήμανε «είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια».

Το ιστορικό της παρενόχλησης

Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, έπειτα από την καταγγελία.

Η νεαρή καταγγέλουσα έζησε τον τρόμο το βράδυ της Τετάρτης όταν επιδειξίας την ακολούθησε μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας της. Η γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από το νεαρό άνδρα.

Η ίδια ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τι ισχύει για τις άλλες καταγγελίες


Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε ένα ακόμη περιστατικό που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2020 στην Καλλιθέα με καταγγέλουσα μια επίσης νεαρή απο την Κύπρο. Τις άλλες τέσσερις ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται τις διέπραξε στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Ακρόπολη. Όλα τα θύματα τον έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για ημεδαπό σπουδαστή μηχανολόγων - μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας.

Συγκεκριμένα:

Για τα όσα βίωσε πριν λίγους μήνες από τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μίλησε στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS μια νεαρή γυναίκα.

«Κατ'επανάληψη οι πράξεις του»

Η καταγγέλλουσα, σημείωσε ότι έκανε το αυτονόητο, πηγαίνοντας στην αστυνομία για να αναγνωρίσει το δράστη του συμβάντος. Μίλησε για το γεγονός που έζησε, κάτω από το σπίτι της και περιέγραψε τις κινήσεις του 22χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και συνέχιζε τις πράξεις του ατάραχος.

«Πήρα αμέσως το 100 και μίλησα με μια αστυνομικό και της έδωσα το χρώμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Μου είπαν ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται και να μην ανησυχώ» σημείωσε η καταγγέλλουσα, τονίζοντας ότι προφανώς δεν έγινε τίποτα, καθώς ο ίδιος νεαρός βρέθηκε ένα μήνα μετά πάλι στο ίδιο σημείο, κάνοντας τις ίδιες πράξεις.

«Τη δεύτερη φορά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν νύχτα. Είδα πάλι τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε από το σημείο» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα.

Τι καταγγέλει η 23χρονη από το Παλαιό Φάληρο


Ο νεαρός επιδειξίας οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα με τις καταγγελίες για τη δράση του να διαδέχονται η μία την άλλη και να εκτείνονται από την Ελλάδα μέχρι και την Κύπρο. Τουλάχιστον 4 ακόμα γυναίκες τον έχουν αναγνωρίσει και όπως λέει στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS μια 27χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο στόχαστρό του στη Νέα Σμύρνη, το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο και δεν έχει καταφέρει ακόμα να το ξεπεράσει.

«Είναι ανατριχιαστικό, είναι τρομαχτικό. Εμείς κατεβαίναμε με τα πόδια για να πάω σπίτι μου και έτσι λοιπόν όπως κατεβαίναμε, βλέπουμε στα είκοσι μέτρα, να έρχεται ένα αυτοκίνητο, έκοψε ταχύτητα και παράλληλα στα πέντε μέτρα σταματάει ακριβώς κάτω από το δεξί πεζοδρόμιο που ήμασταν εμείς. Και εγώ όρθια περπατούσα και αυτός στου οδηγού το κάθισμα τελοσπάντων, κανονικά είχε βγάλει το μόριο του έξω και αυνανιζόταν» σημείωσε η καταγγέλλουσα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 6 μήνες και αν και η κοπέλα το κατήγγειλε στην αστυνομία δίνοντας μάλιστα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, ο νεαρός δεν συνελήφθη και συνέχισε ανενόχλητος τη δράση του κάτω από το σπίτι της.

«Δεν τον έπιασαν όμως, γιατί συνέβη ακριβώς μετά από ένα μήνα, πάλι έξω από το σπίτι μου, πάλι το ίδιο αυτοκίνητο και πάλι ο ίδιος ο νεαρός. Μελαχρινός, ατάραχος τελείως. Γυρνάω και του λέω “τι κάνεις;” και τα λοιπά, φεύγει βάζει μπρος, έτσι ατάραχος όπως ήταν και φεύγει» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα.

Ποιος είναι ο 22χρονος

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Οι εξελίξεις με το που «ανέβασε» η γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook το βίντεο αλλά και την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, ήταν ραγδαίες. Η αστυνομία κατάφερε να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης προχώρησαν στην προσαγωγή του 22χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την νεαρή κοπέλα. Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.