Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο επιδειξία της Νέα σμύρνης.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.



O 22χρονος άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελία το πρωί της Παρασκευής και κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης ενώ ταυτοποιήθηκε για τέσσερις ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφανθεί για ποια αδικήματα θα του ασκηθεί ποινική δίωξη. 



Τις άλλες τέσσερις ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται τις διέπραξε στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Ακρόπολη. Όλα τα θύματα τον έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για ημεδαπό σπουδαστή μηχανολόγων - μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας.

Η ασφάλεια οδηγήθηκε στην σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την κάμερα της πολυκατοικίας όπου διαμένει και εκεί διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε επιδεικνύοντας το μόριο του.