Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί από τη Δευτέρα του Πάσχα η οικογένεια της 44χρονης από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Η άτυχη μητέρα δύο παιδιών πέθανε 14 ώρες, αφότου εμβολιάστηκε.

Καμία συσχέτιση του θανάτου με το εμβόλιο

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, με τον ιατροδικαστή και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας να μη συνδέει τον θάνατό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας όρισε ειδικό πραγματογνώμονα και περιμένει απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της, καθώς όπως λέει η 44χρονη δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της 44χρονης, η ίδια, τελευταία στιγμή άλλαξε την ημέρα του εμβολιασμού της καθώς ηθελε να πάει στη Φλώρινα για να επισκεφθεί τον πατέρα της.

Στον θάνατο της γυναίκας αναφέρθηκε χθες κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, τονίζοντας πως η Επιτροπή έχει ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό και θα ερευνήσει διεξοδικά τα αίτια θανάτου της.

Σε περίπου 3 μήνες, τα αποτελέσματα των οι ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το ρεπορτάζ: