Για βιασμό, άσκηση βίας και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικης συμμαθήτριάς του κατηγορείται 13χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η οικογένεια της μαθήτριας προέβη στην σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive τέσσερις ακόμα ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό, καθώς εμφανίζονται  να παρακολουθούσαν τις καταγγελλόμενες πράξεις.

Ο 13χρονος απολογήθηκε την Τρίτη 4 Μαΐου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου και φέρεται να αρνήθηκε όσα του προσάπτουν για βιασμό, ασελγείς πράξεις και βία. Ο ανήλικος κατηγορείται ότι  κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε.  Με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται να απείλησε τη συμμαθήτριά του ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Η υπόθεση αναμφίβολα σοκάρει καθώς πρόκειται για 13χρονα παιδιά, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες. Η διερεύνηση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τους τηλεφώνων.