Μετά τα μέτρα της αστυνομίας στην Αττική τα παράνομα κορονοπάρτυ μεταφέρθηκαν σε Παλαιά Φωκαία, Πύργο, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Το αδιαχώρητο στην Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα με τον πασίγνωστο ράπερ Sin Boy να ανεβάζει το βίντεο, πάρτυ έξω από το δημαρχειο στον Πύργο. Πάρτυ χλιδής στην Παλαιά Φώκια με το κόστος ενοικίασης της βίλας να ξεπερνά τις 2.500 ευρω την ημέρα!

Σοκ από την πολυκοσμία

Από την Παλαιά Φώκαια μέχρι τον Πύργο και από την Πάτρα ως τη Θεσσαλονίκη…. Σε βίλες, πλατείες και σκαλιά … τα πάρτι συνωστισμού καλά κρατούν… Πάρτι … χωρίς αύριο το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, στα Σκαλιά της Γεροκωστοπούλου.

Εκατοντάδες νεαροί χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.. Τις εικόνες κοινοποίησε ο γνωστός ράπερ Sin Boy Μάλιστα οι νεαροί δεν δίστασαν να αναδημοσιεύσουν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα μήνυμα προς τα τηλεοπτικά δελτία.. να παίξουν το story με ήχο

Χθες το βράδυ έξω από το δημαρχείο της πόλης του Πύργου, στην κεντρική πλατεία, εκατοντάδες άτομα σε καραόκε – κορωνοπάρτι με live καλλιτέχνη, ηχείο και μικρόφωνο Κορονοπάρτι χλιδής και σε πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια,. ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής

Η βίλα μετατράπηκε σε νυχτερινό club. Εικόνες… άλλης εποχής...Με άψογη οργάνωση άπειρα μπουκάλια αλκοόλ, ηχητικός εξοπλισμός και τα παράθυρα κλειστά για να μην ακούγεται η μουσική προς τα έξω. Το ημερήσιο κόστος της ενοικίασης της πολυτελούς βίλλας ξεπερνά τις 2.500 ευρω.

Κορονοπάρτι και στον Βόλο με περισσότερα από 150 άτομα να συνωστίζονται σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης… Ποτά, και χορός υπό τους ήχους μεγαφώνου αυτοκινήτου. DJ να δίνει τον ρυθμό… ένοικοι της περιοχής να ρίχνουν από τα μπαλκόνια κουβάδες με νερό….

Στην πόλη κυκλοφορεί ήδη η είδηση πως πάρτι διοργανώνεται στον ίδιο δρόμο και απόψε…

πηγή:megatv.com