Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την κοσμοσυρροή που σημειώνεται στις πλατειές της Αθήνας αλλά και άλλων περιοχών για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ.

Εκτός από πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, στο «παιχνίδι» μπήκαν και άλλες περιοχές, όπως τα Εξάρχεια, η πλατεία Αγίας Ειρήνης, αλλά και το Κουκάκι.

πλ__1_ηι

Συγκεκριμένα, στο Κουκάκι, στον πεζόδρομο Δράκου, εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από bar. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί πως το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Ακόμα, στον πεζόδρομο Γεωργάκη Ολυμπίου υπάρχει κόσμος με ποτά στο χέρι σε πολλά μαγαζιά, τα οποία μέχρι αργά αργά το βράδυ του Σαββάτου παραμένουν ανοιχτά.

πλ__2_

Οι εξαιρετικές για την εποχή καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η ασυγκράτητη διάθεση του κόσμου, μετά τόσους μήνες περιοριστικών μέτρων, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο να αποβεί μοιραίο.

πλ__3_

Τι και αν χθες, Παρασκευή, η αστυνομία περικύκλωσε από νωρίς την πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου ο συνωστισμός αποτελούσε τις τελευταίες ημέρες καθημερινό φαινόμενο, οι υπόλοιπες πλατείες γέμισαν με εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- ανθρώπους, με τα μέτρα προστασίας να… πηγαίνουν περίπατο.