Για αναγνώριση σορού που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία Bigbury Bay κλήθηκε η οικογένεια του Στάθη Άνθη, η οποία από τις 8 Μαρτίου ζει με την αγωνία της εξαφάνισης του.

Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση

Σύμφωνα με την αστυνομία του Kingsbridge: «Η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Όπως αναφέρουν οι αρχές, δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν και ο αδελφός του, Δημήτρης ήταν αυτός που βρέθηκε στη Βρετανία για να δώσει δείγμα DNA.

«Βρέθηκε μια σορός η οποία ήταν εκεί στην περιοχή του νησιού που χάθηε ο αδελφός μου… Δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση αν η σορός που βρέθηκε εκεί είναι του αδελφού μου ή όχι. Γιατί δεν ψάχνουν μόνο τον αδελφό μου, υπάρχει και κόσμος που έχει χαθεί πριν τον αδελφό μου και τον ψάχνουνε» τόνισε ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS.

«Μου πήραν δείγμα DNA και φαντάζομαι και από άλλους, όχι μόνο από εμένα για να ταυτοποιήσουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που χάθηκε. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο αδελφός του αγνοούμενου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: