Το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA που συγκλόνισε το πανελλήνιο δείχνει το δράστη να μπαίνει μέσα στο κατάστημα αποφασισμένος, να προτάσσει το χέρι του, να πυροβολεί μια φορά και να φεύγει με σταθερά βήματα.

Συγκλονίζουν τα αποκλειστικά πλάνα

Ο άτυχος υπάλληλος σωριάζεται στο έδαφος, καθώς δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Αντίθετα, η ψυχραιμία του 72χρονου…. παγώνει! Ο «ψυχρός εκτελεστής» δεν πτοήθηκε ούτε από την παρουσία πελατών στο κατάστημα και σκότωσε τον άτυχο άνδρα για 140 ευρώ.

Το πρωί, ο 72χρονος μετά την τρίωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο πόνος των συγγενών μετατράπηκε σε οργή. «Σκοτωσες το παιδι και τωρα κρύβεσαι πίσω από τους αστυνομικούς» του φώναξαν, την ώρα που ο δράστης παραμένει αμετανόητος. «Ήταν ζήτημα τιμής» φέρεται να έχει πει λίγη ώρα μετά την πράξη τους στους αστυνομικούς.

Ο νεαρός επιχειρηματίας προσπαθούσε να του εξηγήσει για ποιον λόγο καλείται να πληρώσει αυτό το ποσό, ο 72χρονος όμως… θόλωσε, έφυγε από το μαγαζί και μισή ώρα αργότερα επέστρεψε οπλισμένος. «Τώρα που σε σκότωσα πάρε την αστυνομία»: Αυτά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο 72χρονος αφού εκτέλεσε τον άτυχο υπάλληλο κινητής τηλεφωνίας.

Βγαίνοντας από το κατάστημα συνεχίζει να κρατά το περίστροφο στα χέρια και βαδίζει πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Το ΕΚΑΒ έρχεται, είναι όμως αργά για τον 39χρονο Κωνσταντίνο, πατέρα ενός παιδιού.

Αν η σφαίρα είχε σταματήσει μισό εκατοστό πιο μπροστά, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία, δε θα είχε αποβεί μοιραία.

Δείτε το σχετικό βίντεο: