Αποτροπιασμό και απύθμενη οργή προκαλεί η κτηνώδης δολοφονία του 76χρονου άνδρα μέσα στο δωμάτιο νοσοκομείου από 60 χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι έβγαλε τον αναπνευστήρα δολοφονώντας τον άτυχο άνδρα. Ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής μίλησε στο MEGA και δίνει τη δική του εκδοχή πάντως βρέθηκαν τα αποτυπώματά του στον αναπνευστήρα, ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για φρικιαστικές πράξεις όπως ασέλγεια σε βάρος 38χρονου με νοητική στέρηση.

Υποστηρίζει την αθωότητά του

48 ώρες μετά την αποκάλυψη του πρωτοφανούς εγκλήματος σε δωμάτιο νοσηλείας του Ερυθρού Σταυρού, ο 60χρονος άνδρας από την Αλβανία που φέρεται να έβγαλε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο και να τον οδήγησε στο θάνατο, μιλά για πρώτη φορά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, αναφέρει ότι ούτε τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα αλλά ούτε έβγαλε τη μάσκα από το πρόσωπο του θύματος. Τα δαχτυλικά του αποτυπώματα όμως είχαν βρεθεί πάνω στην συσκευή…

Ο 60χρονος μάλιστα ζητάει να δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, για να φανεί όπως μας λέει, ότι είναι αθώος κι αναφέρει ότι είχε μπει στο νοσοκομείο στις 4 Απριλίου. Είχε πει στους γιατρούς πως είχε ψυχιατρικό ιστορικό, αλλά οι εξετάσεις δεν έδειξαν τον κίνδυνο… «Ο ψυχίατρος που τον είχε εξετάσει τον είχε βρει συνεργάσιμο και ήρεμο. Η διπολική διαταραχή που υπήρχε στο ιστορικό του, θεωρήθηκε ήπια. Μάλιστα, εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους και μετά την εγκληματική ενέργεια, οι οποίοι έκαναν την ίδια διάγνωση.»

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης Γύρω στις 23.00 τη νύχτα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σηκώθηκε από το κρεβάτι του και χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς τράβηξε τον αναπνευστήρα από την πρίζα του 76χρονου ασθενή. Το μηχάνημα όμως συνέχισε να λειτουργεί με εφεδρική μπαταρία με αποτέλεσμα ο ήχος που τον ενοχλούσε να συνεχίσει να ακούγεται. Για να πετύχει τον σκοπό του φέρεται να αναποδογύρισε το μόνιτορ και να τράβηξε τη μάσκα οξυγόνου από το πρόσωπο του 76χρονου.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο 60χρονος Αλβανός, με τα 4 προφίλ στο facebook, είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν. Το 2019 είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος 38χρονου με νοητική στέρηση στην περιοχή του Παπάγου. 13 χρόνια νωρίτερα είχε εμπλακεί σε αιματηρά επεισόδια με ομοεθνείς του στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: