Η 36χρονη Έλενα είναι η άτυχη μητέρα που χθες το βράδυ, έσβησε από ανακοπή, πάνω στο τιμόνι κι ενώ είχε μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο τα δυο της αγγελούδια, 3,5 και 5 ετών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αρχικά από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Λαμία, η 36χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

To χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 10 το βράδυ. Η νεαρή μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητό της και κατευθυνόταν προς το σπίτι της, στο κέντρο της πόλης. Ξαφνικά, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Τελικά έχασε τις αισθήσεις της και το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, κατέληξε με ταχύτητα στο πεζοδρόμιο, για να σταματήσει τελικά, χτυπώντας και διαλύοντας μια τσιμεντένια κολώνα φωτισμού.

Συγκλονίζει ο σύζυγός της: «Ήταν ένας άγγελος»

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της Έλενας, ο οποίος λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή η γυναίκα του, ήταν μαζί της και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ερχόταν.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε» ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγος της 36χρονης μάλιστα, ήταν εκείνος που έβαλε τα παιδιά στο αυτοκίνητο, τους φόρεσε τις ζώνες, κι ύστερα τους είδε να φεύγουν για το σπίτι τους στην Σπερχειάδα. «Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι είναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά. “Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας”, είπε. “Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως”, “Όχι θα πάω στην αδελφή μου…”, ήταν η απάντηση της. Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου είπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας…» πρόσθεσε.

Τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο θα χρειαστεί πολύς καιρός και στήριξη για να καταφέρουν να διαχειριστούν την τραγωδία.

Δείτε το σχετικό βίντεο: