Με πολλές προσφορές, μεγάλη ανυπομονησία αλλά και αρκετές επιφυλάξεις ανοίγουν τη Δευτέρα τα μαγαζιά τους οι έμποροι οι οποίοι σήμερα κάνουν τις σχετικές προετοιμασίες.

Τα parapolitika.gr βρέθηκαν πρωί – πρωί στο κέντρο της Αθήνας αποτυπώνοντας τις εικόνες και καταγράφοντας τις διαθέσεις αυτών των ανθρώπων. Ήδη τα καρνέ έχουν γεμίσει με ραντεβού ενώ αρκετοί καταναλωτές κοιτάζουν από σήμερα τις βιτρίνες με τις ανοιξιάτικες κολεξιόν.

« Θέλουμε να δουλέψουμε και περιμένουμε τον κόσμο έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας» λέει ο Γ. Καρατζόπουλος, υπεύθυνος καταστήματος αθλητικών ειδών στην Ερμού.

«Όλοι μας περιμένουμε πολλά και όλοι μας φοβόμαστε γι αυτό όπως και την προηγούμενη φορά που δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα έτσι και τώρα θα προσέχουμε πολύ» τονίζει η Στ. Κορφωτή από την οδό Αιόλου.

Όλοι πάντως αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση είναι εντελώς ρευστή, πως ανά πάσα στιγμή οι υγειονομικοί δείκτες μπορεί να επιδεινωθούν περαιτέρω και η καθημερινότητα να επανέλθει στην απόλυτη καραντίνα της πρώτης περιόδου.

« Το πρώτο που ζητάμε είναι να επιτηρηθούν σωστά τα μέτρα για να μην πάθουμε τα χειρότερα» σημειώνουν οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου.

thumbnail_image0
thumbnail_image1
thumbnail_image2
thumbnail_image3
thumbnail_image4