Γέμισαν από κόσμο τα παραλιακά καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, με την αστυνομία να κάνει συστάσεις για αποφυγή συνωστισμού από τα μεγάφωνα περιπολικών και τους θαμώνες να «εξαφανίζονται» στα στενά.

Μεγάλος ο συνωστιμός στο μαγαζί

Ο βελτιωμένος καιρός έφερε αυξημένη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αρκετούς πολίτες να συνωστίζονται έξω από γνωστά παραλιακά καφέ – μπάρ της πόλης για ένα ποτό λίγο πριν την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας. Η αστυνομία έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της με περιπολικά. Όπως καταγράφει το τοπικό Grtimes, «Παρακαλώ αποχωρήστε για να μην βεβαιωθούν πρόστιμα», έλεγαν στους θαμώνες οι οποίοι διαλύονταν στα στενά όπου έσπευδαν να κρυφτούν για να αποφύγουν τα πρόστιμα. Και όταν απομακρύνονταν οι αστυνομικοί, οι νέοι, άνδρες και γυναίκες, επέστρεφαν στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο κάποιοι δεν ήταν τυχεροί και παρά το… κρυφτούλι στις κάθετες οδούς της Λ. Νίκης, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω και θα κληθούν να πληρώσουν βαριά πρόστιμα. Σύμφωνα με το τοπικό ρεπορτάζ πάντως, οι περισσότερες αστυνομικές παρεμβάσεις αφορούσαν κυρίως αυστηρές συστάσεις προς τους θαμώνες και αρκετά λιγότερες κλήσεις για πληρωμή προστίμου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: